Tuotemerkit

 • Bering

  Bering Time -kellot ovat tyyliltään ajattoman kauniita ja kestäviä. Beringissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suoraviivainen ja herkkä, minimalistinen tanskalainen design ja kestävät materiaalit. Bering-kellojen designajattelu on arktisten alueiden kauneuden innoittamana, ja Bering-mallistolle on ominaista selkeä, virtaviivainen muotoilu ja puhdas eleganssi.
  Bering Time -kellot jakautuvat kolmeen mallistoon: Classic, Ceramic ja Titanium. Kaikissa Bering-kelloissa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten HighTech-keraamista materiaalia ja eurooppalaista safiirilasia. 
  Käytetyt materiaalit ovat vahvoja ja naarmuuntumattomia, joihin aika ei jätä jälkeä. Bering myöntää kelloille kolmen vuoden kansainvälisen takuun. 

 • Candino

  Swiss Made

  Laadukkaita Sveitsiläisiä kelloja

 • Daniel Wellington

  Daniel Wellington kellojen tarinan takana on Filip Tysanderin matka toiselle puolelle maapalloa, missä hän tapasi erään englantilaisen miehen. Tysander inspiroitui miehen tavasta ja tyylistä olla herrasmies, mutta samalla rento. Kyseinen herrasmies, Daniel Wellington, käytti aina Rolex-kelloissaan kuluneita, vanhoja Nato-rannekkeita. Tästä alkoi Filipin ja Danielin ystävyys ja Filip päätti nimetä kellobrändinsä Danielin mukaan, edustamaan ajatonta tyyliä.

  Mallistossa useita eri malleja teräksen tai punakullan värisenä. Kellotaulun halkaisijan mitat ovat 26, 34, 36, 38 tai 40 mm. Classy-mallien kellotaulussa loistaa upeat zirkonit. Grace-malleissa on mattaviimeistelty. Dapper-malleissa on päivyri.

  Kelloihin on myynnissä runsaasti vaihtorannekkeita: nahka- ja kangasrannekkeita, joissa solki on teräksen tai punakullan värinen. 
  Classic halk. 36 mm kelloon käy 18 mm ranneke, Classic halk. 40 mm kelloon käy 20 mm ranneke. 
  Dapper halk. 34 mm kelloon käy 17 mm ranneke, Dapper halk. 38 mm  kelloon käy 19 mm ranneke.
  Grace halk. 36 mm kelloon käy 18 mm ranneke, Classy halk. 26 ja 34 mm kelloihin käy 13 mm ranneke.

 • DKNY

  Muotimaailma ja kellomaailma kohtaavat

  Löydä tyylitelty kello DKNY-valikoimista

 • Dyrberg/Kern

  Kauniita asustekoruja tanskalaisella tyylillä

  näytä tuotteet
 • Edblad

  Edblad on ruotsalainen brändi, joka kattaa kodin sisustuksen, vaatteet sekä kauniit korut. Pariskunta, Hans ja Cathrine ovat Edbladin takana, joka on perustettu 2006.

  Brändi on kasvanut nopeasti, eikä ihme, sillä kaikki Edbladin tuotteet ovat erittäin laadukkaita.

  Edbladin korut ovat ihanan edullisia, tyylikkäitä, trendikkäitä, ja mikä parasta - allergiavapaita, koska ne ovat valmistettu niinsanotusta kirurginteräksestä.

  näytä tuotteet
 • Efva Attling

  Efva Attling on tunnettu ruotsalainen korusuunnittelija.

  Efvan koruissa on aina jokin sanoma, joka antaakin korulle oman tärkeämmän merkityksensä.

  " I want to touch, inspire and boost people with my jewelry" Efva Attling

  näytä tuotteet
 • Gant

  Gant on perinteikäs ja suosittu merkki, johon on helppo rakastua. Gant Time -kellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Rannekkeet ovat aitoa nahkaa, ruostumatonta terästä tai kestävää silikonia. Gant Time -kellojen laaja valikoima koostuu sekä klassisen tyylikkäistä, että vesitiiviistä sporttisista malleista niin miehille kuin naisillekin.

  Gant -kelloissa yhdistyy vahva brändi, ajattomuus ja laadukas viimeistely. Gant Time -kello on erinomainen valinta trendikkäälle kaupunkilaiselle, tai meriä seilaavalle purjehtijalle.

 • Gul

  GUL kelloissa yhdistyvät pelkistetyn kaunis design sekä laatu ja kestävyys! GUL CITY -malleihin tuo luksusta upean muotoilun lisäksi naarmuuntumaton safiirilasi. GUL ACTIVE -kellot ovat tyylikkään sporttisia ja GUL KIDS -kelloista löytyy jokaisen lapsen suosikkiväri titaanisella takapohjalla, joka sopii herkälle iholle.

 • Hagerty puhdistustuotteet

  Hagerty puhdistustuotteiden tuoteperhe on laaja:

  löydät näistä kaikkiin koruihin sopivat aineet, hellävaraiseen käsittelyyn, tuotetta kuluttamatta.

 • Kalevala Koru

  Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry. Yrityksen liikevaihto on n. 14,5 milj. € ja henkilömäärä noin 120. Työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.

  näytä tuotteet
 • Kastelahjat

  Pieni elämänalku on sinun hoivissasi,

  Suojele ja varjele

 • Kohinoor

  Kohinoor on Kultakeskus Oy:n korujen tuotemerkki. Nimensä se on saanut maailman kuuluisimmasta timanttista: Koh-i-noor, Valon vuori. Kohinoor-mallistoon kuuluu laaja valikoima laadukkaita timanttikoruja sekä kihlasormuksia. Mallistoa uudistetaan jatkuvasti.

  näytä tuotteet
 • Kultakeskus

  Kotimaiset ja laadukkaat pöytähopeat

 • Lars Larsen

  Lars Larsen valmisti ensimmäisen kellonsa vuonna 1919. Hän työskenteli elämänsä merellä, joten kellovalmistus jäi toissijaiseksi. Lars Larsenin lapsenlapsi päätti jatkaa isoisänsä aloittamaa työtä ja julkaisi Tanskassa valmistetun kellomerkin, joka kantaa isoisänsä nimeä. Kellot noudattelevat tyypillistä skandinaavista minimalistista designia. Laatu on kuitenkin Lars Larsenin ykkösasia ja siitä syystä kellojen kokoonpano on Tanskassa, Svendborgin tehtaalla. Laadusta kertoo myös kellojen koneistoille myönnetty elinikäinen takuu.

 • Lasi-Kostamo

  Lasinpuhaltamo KOSTAMO on Kaarinassa toimiva laboratorio- ja taidelasin lasinpuhaltamo. Toimintansa Lasi-Kostamo on aloittanut jo vuonna 1973.

  "Tuotevalikoimaamme kuuluu lahja- ja käyttöesineitä niin kuluttajille kuin teollisuudellekin. Valmistamme lasiesineitä myös asiakkaan toiveiden mukaan."

 • Leijona

  Leijona on ylivoimaisesti tunnetuin, suosituin ja käytetyin suomalainen kellomerkki. Ja sitä se on ollut jo yli sadan vuoden ajan. Leijonan satavuotinen suosio perustuu siihen, että sen mallisto suunnitellaan aina Suomessa. 

  näytä tuotteet
 • Lumoava

  Lumoava kotimainen korusarja joka puhuttelee tarinoin

  näytä tuotteet
 • Nachtmann

  Laadukkaita kristallisia lahjaesineitä

  näytä tuotteet
 • Nikama Design

  Nikama-tuotemerkin idea on syntynyt vuonna 2007. Tuolloin kankaan painokuosiksi suunniteltu selkärankakuvio muuttui koruksi kahden vuoden tuotekehittelyn jälkeen. Nikama jewellery -korusarja tuotteistettiin vuonna 2009, jonka yhteydessä perustettiin Nikama Design Oy.

  näytä tuotteet
 • Rosefield

  Design ja laatu, valitse Rosefield-kello!

  Rosefield -kellot ovat muodikkaita kelloja, joissa klassinen kohtaa modernin, joissa Amsterdam kohtaa New Yorkin ja joissa käytännöllisyys kohtaa muodin. Hollantilaista minimalistista suunnittelua ja designia. Koneistona kelloissa on käytetty laadukkaita japanilaisia paristokoneistoja. Yritys käyttää kelloissaan korkealaatuisia materiaaleja ja tekee tuotannossa yhteistyötä useiden maailman johtavien luksuskellovalmistajien kanssa.

  näytä tuotteet
 • Secrid turvalompakot

  SECRIDISTÄ

  Ainut jatkuva asia elämässä on muutokset. Kolikot ja paperiraha ovat toimineet päämaksumetodina vuosisatojen ajan. Korkeaa teknologiaa käyttävien korttien saapuminen aiheutti näiden perinteisten maksutapojen nopean korvaamisen. Tämä uusi teknologian aikakausi vaatii innovatiivisen lompakkomallin. Sellaisen, joka suojaa sekä yksityisyyttäsi että rahojasi. Secrid pystyy näihin kumpaakin sekä turvallisuuden että tyylin ehdoilla. Secrid-lompakot ovat ulkoisesti pieniä, mutta yllättävän isoja sisältä. Jokainen Secrid-lompakko sisältää erityisohuen alumiinisen Cardprotectorin.

  näytä tuotteet
 • Seiko

 • Sif Jakobs

  Tämän maailmalla suositun korubrändin takana on nainen nimeltä Sif Jakobs. Hänen intohimoinen suhtautuminen muotiin ja lifestyliin on luonut tämän korumerkin persoonallisen designin. Sif Jakobs on syntynyt Islannissa, kouluttautunut kultasepäksi Ruotsissa ja on asunut vuodesta 2000 Tanskassa, Kööpenhaminassa. Häntä inspiroi moderni huippumuoti ja moderni muotoilu. Sif Jakobsin korut saavat vaikutteita myös Islannin luonnosta, joka on hänestä käsittämättömän kaunis. Maaseudun alituiseen muuttuva maisema ja sen ainutlaatuinen valo ovat jotain, mitä hän haluaa suunnittelemissaan koruissa korostaa.

  näytä tuotteet
 • SilverBar

  Hauskoja, trendikkäitä ja leikitteleviä hopeakoruja

  näytä tuotteet
 • Swiss Military Hanowa

  Sveitsiläiset kellot kovaan käyttöön

 • Syster P

  Kaksi sisarusta matkustivat Sanghaihin 2006 vuonna, ja toinen heistä innostui ostamaan kauniita korukiviä. Niille piti löytää käyttötarkoitus ja niin he innostuivat suunnittelemaan koruja. Inspiraationsa he saavat mallistoihin matkustelun kautta.

  näytä tuotteet
 • Tammi Jewellery

  Tammi on täydellinen nimi kultaseppä Alpo Tammen 1954 aloittamalle tarinalle. Tammi edustaa ajanhenkistä ja omaleimaista korumuotoilua, jolle on ominaista upea jäljittelemätön kädenjälki. Tammella on vahvat juuret luoda kestävää kauneutta ja työstää laadukkaita materiaaleja. Tammen perintö elää vahvasti myös tänään ja sitä viedään eteenpäin samoin ajatuksin.
  Suomen ja erityisesti Turun saariston upea luonto ja sen kauneus on inspiroinut Tammen suunnittelijoita.

 • Yo Zen design

  Trendikkäitä koruja, kaikkien saatavilla. Kotimainen YO ZEN