Luettelo tuotteista valmistajittain Syster P

Kaksi sisarusta matkustivat Sanghaihin 2006 vuonna, ja toinen heistä innostui ostamaan kauniita korukiviä. Niille piti löytää käyttötarkoitus ja niin he innostuivat suunnittelemaan koruja. Inspiraationsa he saavat mallistoihin matkustelun kautta.

 • DECO BALL BANGLE, kulta & musta onyx Deco sarja on saanut inspiraationsa Art decosta. 18K kultaus, sterling silver 925. Rannerengas on koristeltu kahdella onyx-kivellä. koko: One size 7×5 cm

  99,00 €
 • Kapea jäykkä rannerengas hopeoitu rivi pieniä helmiä ranneke säädettävissä

  39,00 €
 • Jäykkä rannerengas kullatulla messingillä ja kauniilla helmikoristelulla. Koko säädettävissä. Tästä rannekorusta menee 10€ lastensäätiön hyväksi. Hyväntekeväisyyskohde on lastensäätiön tyttöjärjestö, joka työskentelee muuttaakseen tapoja lapsiavioliittojen ja sukuelinten silpomisten suhteen Etiopiassa.

  59,00 €
 • Jäykkä 63mm rannerengas kullatulla messingillä ja kauniilla valkoisella helmikoristelulla. Ranneke on säädettävissä Tästä rannekorusta menee 10€ lastensäätiön hyväksi. Hyväntekeväisyyskohde on lastensäätiön tyttöjärjestö, joka työskentelee muuttaakseen tapoja lapsiavioliittojen ja sukuelinten silpomisten suhteen Etiopiassa.

  59,00 €
 • Jäykkä 63mm messinkinen rannerengas hopeoitu sterling silverillä jota koristaa pienet kauniit valkeat helmet Ranneke on säädettävissä Tästä rannekorusta menee 10€ lastensäätiön hyväksi. Hyväntekeväisyyskohde on lastensäätiön tyttöjärjestö, joka työskentelee muuttaakseen tapoja lapsiavioliittojen ja sukuelinten silpomisten suhteen Etiopiassa.

  59,00 €
 • Jäykkä 63mm messinkinen rannerengas hopeoitu sterling silverillä jota koristaa pienet kauniit mustat helmet Ranneke on säädettävissä Tästä rannekorusta menee 10€ lastensäätiön hyväksi. Hyväntekeväisyyskohde on lastensäätiön tyttöjärjestö, joka työskentelee muuttaakseen tapoja lapsiavioliittojen ja sukuelinten silpomisten suhteen Etiopiassa.

  59,00 €
 • Kauniit korvakorut, joissa iso vähän modernimpi koukkuosa. 925, sterling hopeaa

  49,00 €