Luettelo tuotteista valmistajittain Daniel Wellington

Daniel Wellington kellojen tarinan takana on Filip Tysanderin matka toiselle puolelle maapalloa, missä hän tapasi erään englantilaisen miehen. Tysander inspiroitui miehen tavasta ja tyylistä olla herrasmies, mutta samalla rento. Kyseinen herrasmies, Daniel Wellington, käytti aina Rolex-kelloissaan kuluneita, vanhoja Nato-rannekkeita. Tästä alkoi Filipin ja Danielin ystävyys ja Filip päätti nimetä kellobrändinsä Danielin mukaan, edustamaan ajatonta tyyliä.

Mallistossa useita eri malleja teräksen tai punakullan värisenä. Kellotaulun halkaisijan mitat ovat 26, 34, 36, 38 tai 40 mm. Classy-mallien kellotaulussa loistaa upeat zirkonit. Grace-malleissa on mattaviimeistelty. Dapper-malleissa on päivyri.

Kelloihin on myynnissä runsaasti vaihtorannekkeita: nahka- ja kangasrannekkeita, joissa solki on teräksen tai punakullan värinen. 
Classic halk. 36 mm kelloon käy 18 mm ranneke, Classic halk. 40 mm kelloon käy 20 mm ranneke. 
Dapper halk. 34 mm kelloon käy 17 mm ranneke, Dapper halk. 38 mm  kelloon käy 19 mm ranneke.
Grace halk. 36 mm kelloon käy 18 mm ranneke, Classy halk. 26 ja 34 mm kelloihin käy 13 mm ranneke.

 • TODELLINEN KLASSIKKO Tyylikäs ja moderni kello, jonka raikas tyyli sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

  159,00 €
 • HOPEAREUNUS Tämän monipuolisen ja näyttävän kellon ansiosta erotut taatusti eduksesi. Pienestä koostaan huolimatta siinä on voimaa.

  159,00 €
 • Dapper-malliston 38 mm:n kellotaulun kellojen muotoilu on erittäin yksityiskohtaista, ja kellot sopivat hienostuneelle ja hyvin pukeutuvalle käyttäjälle. Tummansiniset osoittimet, roomalaiset numerot ja päivämäärän näyttö huolehtivat ylellisellä tavalla, että olet aina ajoissa. Ilmennä omaa, hienostunutta tyyliäsi aina ja kaikkialla.

  179,00 €
 • Tuo hetkessä uutta ilmettä arkityyliisi tällä kaikkien haluamalla kellolla. Sen ansiosta olet valmis toimistolta terassijuhliin silmänräpäyksessä.

  159,00 €